"TORNER"
 
ARTNOUVEAUDUO.com
ART NOUVEAUart_nouveau.htmlshapeimage_9_link_0
GALERIAgaleria.htmlshapeimage_10_link_0
CONTACTEcontacte.htmlshapeimage_11_link_0
INICIinici.htmlshapeimage_12_link_0
CONCERTS
PROJECTESprojectes.htmlshapeimage_14_link_0
Emotiu concert solidari de 
l'Art Nouveau Duo

15 de DESEMBRE a les 21h,  Parròquia de Sant Fèlix Africà , Carrer Sardenya, 29 (Barcelona) 

El passat 15 de desembre de 2012 l'Art Nouveau duo va realitzar un emotiu concert dins la programació del projecte Música solidària promogut per les associacions Arsis i Crearte.
A causa de l'interès despertat pel duo i la proposta solidària el periodista José Luís Pérez va entrevistar als músics i va difondre la noticia a la plataforma web cultural No solo cine.
En acabar el concert els assistents van dirigir-se als intèrprets amb emoció i agraïment per l'experiència sentida i per l'acció humanitaria que motivava l'acte. Al següent enllaç s'hi pot veure una resenya de l'actuació. 
http://www.sanfelixafricano.com/news/concierto-solidario-pro-guatemala/
L'origen del concert ve donat de la mà de la Fundació privada Arsis i de les associacions culturals Crearte i Asmuc, que han ideat un projecte conjunt en el que la expressió artística serveix de vincle amb les accions humanitàries. Mitjançant un cicle de concerts es recullen fons per a col·laborar en iniciatives humanitàries. http://asmuccrearte.wix.com/proyectos

El públic va poder gaudir d’un repertori molt identificat amb la cultura hispanoamericana i catalana:
Joaquin Nin y Castellanos (1879-1949): Suite Española para violonchelo y piano
Frederic Mompou (1893 – 1987): El Pont
Manuel Oltra (1922-): Dansa Trista
Gaspar Cassadó (1897 – 1966): Requiebros
Astor Piazzolla (1921-1992): Le Grand Tangohttp://www.arsis.org/es/informa/17/4/19/agenda/concierto-solidario-pro-guatemalahttp://asmuccrearte.wix.com/musicasolidaria#!nuetro-prximo-concierto/c1jpzhttp://www.nosolocine.net/entrevista-a-art-nouveau-duo-que-actuan-hoy-en-barcelona-dentro-del-ciclo-de-musica-solidaria/http://www.sanfelixafricano.com/news/concierto-solidario-pro-guatemala/http://asmuccrearte.wix.com/proyectosshapeimage_17_link_0shapeimage_17_link_1shapeimage_17_link_2shapeimage_17_link_3shapeimage_17_link_4
Les peces que es van escollir per l'ocasió ofereixen música plenament identificada amb la cultura hispanoamericana i catalana. Per començar, la Suite del cubà Joaquim Nin és un exemple fascinant perquè reuneix el tint historicista de les melodies populars antigues (intencionadament buscades i especificades a la partitura pel compositor), l’estil espanyolitzant de principis del XX i el llenguatge harmònic francès d’aquella època (va estudiar a París amb Vicent d’Indy). També incloem dues obres originalment compostes per a violoncel i piano de Frederic Mompou i de Manuel Oltra (encara que va néixer a València, amb menys d’un any es va traslladar a Barcelona on va residir pràcticament tota la seva vida). Per últim, es va presentar el famós Requiebros del violoncel·lista català Gaspar Cassadó i l’apassionant Grand Tango del compositor argentí Astor Piazzolla.
ARXIU DE CONCERTS ANTERIORSarxiu_de_concerts.htmlarxiu_de_concerts.htmlshapeimage_22_link_0
Reserva ja el teu discinici.htmlinici.htmlshapeimage_23_link_0